Killevippen søger pædagog, pædagogmedhjælper eller pædagogisk assistent til vuggestue

Kitte Kry består af en børnehavestue samt to vuggestuer og er beliggende på den smukke gård Blangstedgård og er en del af Killevippen, som består af yderligere tre grupper.
Kitte Krys have er magisk med masser af skyggefulde kroge, hemmelige huler og eventyrlige skove og kan føles nærmest uendelig for børnene som bevæger sig omkring i den i deres leg.

Vi søger en person til vuggestuen Rumpenisserne, som udgør 8 børn og to voksne.
Du skal have:
erfaring med arbejde i en vuggestue/børnehave
kendskab til eller stor interesse i steinerpædagogikken

Kitte Krys pædagogik er kendetegnet af, at barnet er omgivet af efterlignelsesværdige voksne, der beskæftiger sig med meningsfulde hverdagslige gøremål; såsom madlavning, havearbejde, vasketøj, rengøring og kreative sysler. Det er de voksnes opgave at skabe rum for at legen kan tage sit udspring. Desuden har både hverdagen, ugen og året sin helt egne faste rolige rytme med masser af musik, eventyr, sang, naturoplevelser og den frie leg. Der er i Kitte Kry specielt fokus på musik.

En væsentlig del af Kitte Krys pædagogik er madlavningen som indgår som en pædagogisk aktivitet i dagligdagen og alle ansatte vil varetage denne pædagogiske opgave; at fremstille den daglige mad.
Vi forventer at der i ansøgningen tages stilling til vores pædagogiske grundlag og værdier.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Oline Schmidt-Nielsen på telefon 23 98 31 75.

Lyder stillingen som noget for dig, så send din ansøgning via funktionen “søg stillingen” på denne side her.

Vi afholder ansættelsessamtaler 28. maj 2019.