Åbningstider

Killevippen har åbent mandag til fredag 06.30 – 16.30

Ferie

Killevippen har ca. 8 uger om året, hvor vi tilbyder feriepasning.

Vi prioriterer, at vi har så meget personale som muligt i hverdagen, derfor er det vigtigt for os, at forældre melder feriepasningsbehov tilbage rettidigt og med tidspunkter, så vi kun sætter personale/vikarer på i det tidsrum, der er børn tilmeldt.

Killevippen har i ferier kun åbent i det tidsrum, der er børn tilmeldt.

Ligesom voksne har børn brug for ferie, og vi tilråder at også børnene holder mindst 6 ugers ferie om året, og heraf mindst 3 ugers sammenhængende ferie.

  • Der opkræves et ekstra gebyr på 500,- kr. pr. påbegyndt uge i jule-, påske- og industriferien (uge 28, 29, 30), da det er i disse uger, det meste af personalet ønsker fri, og vi derfor må bruge ekstra mange penge på vikarer. Udgifter, som dermed går fra hverdagens normering. Gebyret er pr. tilmeldt barn.
  • Efterårsferien, vinterferien og den første uge i juli, fredagen efter Kristi Himmelfart og Grundlovsdag, vil vi være i Kitte Kry, Grynet eller Bertils Hus, som oftest med personale fra flere af stuerne, evt. i kombination med vikarer. Man kan altså ikke regne med fast personale fra barnets stue i disse uger.
  • Marts, april, maj og juni og juli er der ikke feriepasning for børn tilmeldt ”Storebørnsgruppen”, dvs. de børn, der skal starte i børnehaveklasse pr. 1. august det pågældende år.