Velkommen til Grynet og Lille Splint

Grynet er en familiegruppe med børn i alderen 10 mdr. til 6 år.

Igennem skoven, over broen. Lige ved Junibakken og midt i det hele ligger Grynets skovhave med det lille hyggelige hus.
Her deler en gruppe af vuggestue -og børnehavebørn hverdagen sammen med deres voksne Birgitte, Morten, Tina og Kirstine.

Husets navn, Grynet og Lille Splint er fra Astrid Lindgrens historie, som handler om Grynet og hendes lillesøster og alle de skrue og fine ting, de finder på i deres fantasifulde legeunivers.

Hverdagen

I Grynet og lille Splint går man fra man er lille (vuggestuestart) og til man bliver stor (skolestart.) Husets fungerer som en familiegruppe, hvor man kan være sammen med sine søskende. Har man ikke sådan nogle, får man helt sikkert en Grynet-søster eller en lille Splint-bror. For her nyder børnene hinandens nærvær på kryds og tværs af alder. De store mærker, at de er blevet selvstændige Grynet-børn, der har en helt naturlig omsorg for de små – og omvendt begejstres de små af de stores opmærksomme, omsorgsfulde og finurlige påfund.

I Grynet og lille Splints skovhave er der plads til at tumle sig en tur ned af bakken eller bygge huler. Vi dyrker køkkenhaven og har træer ældre end vores oldemor.