Høstfest og efterårets fester

image_pdfimage_print

Høstfest

Tusind tak for den smukkeste høstfest for nogle uger siden nu. Gården summede af sange og overdådige pyntede borde og ikke mindst de små grise og deres eventyrfortællende moder. Høstfesten lever videre i haverne og høstens sange er stadig dem vi synger lidt endnu, ligesom vores Eurytmi er præget af denne årstid.

Inden høstfesten havde flittige forældre sørget for at gøre i stand, reparere og luge på havedagen fredag eftermiddag! Tusind tak for at I er med til at gøre vores små steder i stand havedag efter havedag, det betyder meget for både børns og voksnes trivsel.

[easy-image-collage id=1690]

Høstens sangkredse i alle haver

Magisk besøg af minigrise. Der var mange små og store prinser og prinsesser der kyssede de små lædersnuder.

[easy-image-collage id=1712]